ХАШКИ ТРИБУНАЛ ЈЕ СРАМОТА ЗА ЦЕО СВЕТ КОЈИ ВЕРУЈЕ У ПРАВО И ПРАВДУ!

Саопштење за јавност

ДЕМОХРИШЋАНСКА СТРАНКА СРБИЈЕ И ДР ВЛАДАН БАТИЋ СУ ПРЕДАЛИ 40 000 СТРАНИЦА ДОКУМЕНТАЦИЈЕ О ЗЛОЧИНИМA  ОВК И ХАРАДИНАЈA !!!

ХАШКИ ТРИБУНАЛ ЈЕ  СРАМОТА ЗА ЦЕО СВЕТ КОЈИ ВЕРУЈЕ У ПРАВО И ПРАВДУ!

Демохришћанска странка Србије изражава дубоко жаљење због грубог гажења по људском достојанству и међународном праву . Ослобађајућа пресуда за Рамуша Харадинаја, једног од највећхих и најмонструознијих  ратних злочинаца  у Европи после Другог светског рата  је неправедна , срамна и понижавјућа за српске жртве!

Подсећамо јавност да је управо председник ДХСС и министар правде у Влади Зорана Ђинђића Др Владан Батић  својевремено тадашњем Главном тужиоцу Хашког трибунала Карли дел Понте предао више од 40 000 страница докумената о злочинима ОВК у чему је улога Харадинаја доминантна! Познате су све реакције и преписке Владана Батића управо са Карлом дел Понте ,  због не подизања оптужнице, односно тврдњи да нема довољно доказа! Због тога су јој  2003. Достављени и сви докази о зонама одговорности, ланцу командовања и хијерархији у ОВК. НА ВРХУ ПИРАМИДЕ НАЈМОНСТРУОЗНИЈИХ ЗЛОЧИНА БИО ЈЕ БАШ РАМУШ ХАРАДИНАЈ!!!!

Срамна пресуда Хашког трибунала је шамар универзалној правди ,надама за мултиетничко Косово ,борби против тероризма ,уједињеној Европи али пре свега ЗДРАВОМ РАЗУМУ ! ХАШКИ ТРИБУНАЛ НЕ МОЖЕ ВИШЕ ОСПОРАВАТИ ТВРДЊЕ КОЈЕ СТИЖУ НА ЊЕГОВ РАЧУН,ДА ФУНКЦИОНИШЕ ПО ПРИНЦИПУ СЕЛЕКТИВНЕ ПРАВДЕ! ДАНАШЊА ПРЕСУДА ЈЕ ВРХУНАЦ БЕСПРИЗОРНОСТИ И ЦИНИЗМА !

У Београду, 29. 11. 2012                                                                                                   Информативна служба ДХСС

Медија центар Категорије Саопштења ХАШКИ ТРИБУНАЛ ЈЕ СРАМОТА ЗА ЦЕО СВЕТ КОЈИ ВЕРУЈЕ У ПРАВО И ПРАВДУ!