Приближавање Европској унији смета само приватним пословима Велимира Илића

Поводом изјава Велимира Илића о приближавању Србије ЕУ и некаквог тобоже „списка УН корумпираних људи“, Демохришћанска странка Србије издаје следеће:

Подсећамо јавност да је током свог министровања управо Велимир Илић тај који је за 18 пута увећао број својих непокретности, да му је Коштуничина влада донела „кућа не зна им се број“, да му није била довољна огромна  вила у Чачку, већ је  изградио и затворен базен у њој,  док Град Чачак у којем је на власти његова Нова Србија нема пристојно ни игралиште а камоли базен.

Подсећамо да је град Чачак најзадуженији град у Србији са дугом од преко 150 милиона евра, који свакодневно тоне у пропаст, да је ЊЕГОВ ГРАД ЧАЧАК ЈЕДИНИ ГРАД У СРБИЈИ који је током ванредне ситуације у фебруара током незапамћених хладноћа искључивао грејање и струју самохраним мајкама, што је забрањено и законом и здравим разумом!

УПРАВО ЗАТО СЕ ВЕЛИМИР ИЛИЋ ЗАЈЕДНО СА КОШТУНИЦОМ ПРОТИВИО УЛАСКУ СРБИЈЕ У ЕВРОПСКУ УНИЈУ И ЗАТО ЈЕ САДА У КОАЛИЦИЈИ СА СРПСКОМ НАПРЕДНОМ СРАНКОМ – ЈЕР ЗНА ДА ЈЕ ТО СТРАНКА КОЈА ЈЕ ПРОМЕНИЛА ДЛАКУ АЛИ НЕ И ЋУД И ДА ЋЕ  УЗ ЊУ КАО И УЗ КОШТУНИЦУ – ПРОЛОНГИРАТИ УСПОН СРБИЈЕ ЗА ЈОШ 20 ГОДИНА, што људима који имају приватне затворене базене, међу којима је Велимир Илић – савршено  одговара!

Србија не сме да дозволи да буде заварана! Србија не сме себи да дозволи још једног Коштуницу, још једног Милошевића, још једног Шешеља и таман посла Томислава Николића!

И дакако да Србија себи не сме да дозволи да странке „Вељине и Томине“ у маниру „држте лопова“ скрећу пажњу са онога што је будућност Србије – а то је Европска Унија и све брже приступање њој. Интерес тих „томино и вељино“ странака јесте управо то – да Србија НИКАД не постане део цивилизованих и уређених нација – зато Србија, сада када је искушење највеће – не сме да дозволи себи још један сурови политички експеримент, јер превише их је већ имала.

У Београду, Дана 27.3.2012.г.
ИНФОРМАТИВНА СЛУЖБА ДХСС

Медија центар Категорије Саопштења Приближавање Европској унији смета само приватним пословима Велимира Илића