Апсолутна подршка Борису Тадићу

САОПШТЕЊЕ Уније синдиката поводом предстојећих општих избора
Борис Тадић је човек и државник који улива сигурност, коју је доказао повлачећи праве потезе у право време! То је једини државник чија политика представља гаранцију наставка Европског пута Србије, а који неспорно доноси нове инвестиције, нова радна места. пропсеритет Србије и бољи живот свих нас и будућих поколења.

С друге стране, имамо оне који просто уживају у преувеличавању проблема, оне који троше силну енергију да би острашћено критиковали и ширили дефектизам и демагогију, а да при том не нуде ниједно једино ваљано конкретно решење. С друге стране су људи који су се одрицали својих идеологија и вођа и савезника, да би се докопали власти и моћи, чија жеља за влашћу, прожета неизмерном демагогијом и превртљивошћу улива страх и несигурност.

Зато Унија синдиката пружа безрезервну подршку Борису Тадићу, као председничком кандидату и коалицији чија се избома листа адекватно зове „ Избор за бољи живот Борис Тадић*‘. Разлог због којег Унија синдаката позива своје чланство да гиаса ?а изборну листу која носи име Бориса Тадића је и у чињненици да се на њој налази и једина жена - најмлађа председница једне партије и то Демохришћанске странке Србије, странке која је пре десет година прва показала одлучност у борби за државност Србије, правду, истину и демократију уз смелост да се прозову највећи криминалци у држави. На листи „Избор за бољи живот . Борис Тадић“, која ће на гласачким листићима бити број један је и Расим Љаљић, добитних Повеље за грађанску храброст, која носи име Драгољуба Стошића, оснивача Уније синдиката.

То су само неки од битних аргумената, због којих Унија синдиката верује да ће глас за Бориса Тадића и листе које носе његово име представљати допринос јачању демократије, правне државе. грађанских права. борбе против корупције и посебно привреде. Све то је и предуслов за даљи развој синдикалног покрета и синдикалних права.

Београд, 10.04.2012.

ПРЕДСЕДНИК УНИЈЕ СИНДИКАТА